FAQ

Rart at vide vedrørende. tilpasning af brude- galla- og konfirmationskjoler:
Kan jeg få prisen på forhånd?
Ja, der aftales altid en fast pris inden tilpasningen laves. Prisen aftales ved første prøvning, hvor vi sammen bliver enige om hvad der skal laves for at kjolen sidder perfekt. Priserne kan variere alt efter kjolen design, derfor er priserne under listemenuen kun vejledende. Prisen kan ikke gives over telefon, da det er nødvendigt at se kjolen før der kan gives en pris. Når prisen er aftalt er det alt inklusiv, der pålægges ikke gebyrer for prøvninger og lignede.
 
Hvad skal jeg have med til tilpasning?
Du skal have sko, BH og evt. underskørt til kjolen, som du skal bruge på dagen, med til prøvning hver gang.
 
Hvor mange besøg skal jeg regne med?
Du skal regne med 2 besøg, et hvor der aftales hvad der skal laves, og en slutprøvning hvor vi sikrer os at alt sidder som det skal.
 
Hvor lang tager tilpasningen?
For en Galla- og konfirmationskjoler tager tilpasningen ca. 4 uger, mens det for brudekjoler tager ca. 7 uger. Hvis vi har ledige tider, er det muligt, at få lave det kortere tid. Husk dog gerne at booke en tid med det samme du har valgt kjolen, da der ofte er meget sæsontravlt, så det kan være svært at få en tid hvis man er sent ude.
 
Hvornår kan jeg afhente min kjole igen?
Det anbefales at du henter dine kjole en uge før dagen den skal bruges. Hvis det viser sig ved slutprøvningen at der skal laves smårettelser, så laver vi dem oftest samme dag eller til dagen efter. Kjoler sidder dog så godt som altid helt perfekt til slutprøvningen.
 
Kan herrer også få tilpasset tøj?
Ja, vi har stor erfaring med tilpasning af herretøj, så herrer er naturligvis også velkomne.
 
Kan kjolen laves mere tildækkende eller åben?
Ja, så meget som kjolens design tillader det.
 
Kan kjolen syes ud / ind ?
Ja, den kan altid syes ind. Og den kan altid syes ud så meget som kjolens design tillader det.
 
Jeg forventer at tabe mig op til brylluppet, kan der tages hensyn til det i tilpasningen?
Ja, husk at gøre opmærksom på det ved tidsbookingen. Efter 1. prøvning rådgiver vi altid i at man ikke skal tabe sig yderligere.
 
Min kjole skal lægges op, men jeg ønsker at beholde kjolens blondekant, kan det lade sig gøre?
Ja, det er vigtigt at i overvejer om I vil beholde slæbet inden 1. prøvning.
 
Min kjole har et stort slæb, kan der laves noget smart til brudevalsen?
Ja, der kan syes en dansestrop på kjolens slæb, så kjolen kan hejses op når det ønskes.
 
Er der noget specielt jeg skal være opmærksom på hvis jeg er gravid?
Du skal være opmærksom på at der er plads nok i kjolen til dagen. Vi tilbyder senere tilpasning og prøvning for gravide. Husk derfor at gøre opmærksom på hvis du er gravid ved telefonisk tidsbestilling.
 
Tilbydes der tider med tættere på brylluppet for gravide?
Ja, vi tilbyder både senere tilpasning og prøvning for gravide.
Køb af konfirmationskjole:
Book en aftale på forhånd
Vi anbefaler altid, at du booker en aftale på forhånd. På den måde sikre du dig at du har tiden og roen til at prøve kjolerne. Der er ofte mange som ønsker en weekend tid, book derfor i god tid, hvis du ønsker en weekendtid. Booking af tid kan kun ske per telefon 8615 0104.
 
Tag de rigtige mennesker med
Det er ofte en fordel, at have de personer med der skal tage beslutningen om kjolen med en. Overvej derfor hvem der skal med.
 
Undgå at prøve for mange kjoler
Pas på med at prøve alt for mange kjoler, da det ofte forvirrer mere end det gavner. Hvis man har en ide om hvordan den skal se, så er det ofte en fordel at holde sig til den ide. Når kjolen føles rigtigt og man er glad for den, så stop mens legen er god, da yderligere prøvning bare forvirrer.
 
Hvordan vælger jeg størrelsen på kjolen?
Ved konfirmationskjoler er det vigtigt at der plads til at vokse i, især hvis man køber i god tid. Vi rådgiver altid om dette når kjolen købes, så spørg endeligt os til råds når I prøver kjolen.

Er der returret når man handler hos jer?
Nej, vi bytter ikke kjoler.