Konfirmationskjoler

 PN Design har et stort udvalg af konfirmationskjoler.

 

PN Design sælger sit restlager af konfirmationskjoler, der sælges til udsalgspris, grundet PN Design efter denne sæson ikke sælger konfirmationskjoler mere.
 
Alle konfirmationskjoler er derfor sat ned i pris og der findes kun de modeller og størrelser som er lager nu. Vi tager kun imod booking af tider til prøvning på telefon 8615 0104.
 
Hvis I køber en kjole kan tilpasningen af den vente til en måned før dagen. Tilpasning er ikke inkluderet i kjoleprisen.

Hvis I er i god tid med at finde Jeres kjole, så behøves I ikke være nervøs for pasformen, da vi også tilbyder tilpasning senere, så den kommer til at sidde perfekt på dagen. Hvis I køber kjolen allerede i efteråret, så anbefales det at købe den en størrelse større end normalt, så der er plads til at vokse. Hvis størrelse så viser sig ikke at passe, når dagen nærmer sig, er der god tid til tilpasning af kjolen. Tilpasning kan laves frem til en måned før dagen. Tilpasning er ikke med i kjole prisen, og laves på kjoler fra butikken og hvis I har købt Jeres kjole et andet sted.