Repation og omforandring

Vi laver alle typer af omforandringer indenfor både herre- og damebeklædning.                                    

Skrædderiet laver omforandring og tilpasning af alt indenfor dame- og herrebeklædning. Eksempelvis tilretning af habitter, tilpasning af brude-, galla- og konfirmationskjoler, udskiftning af lynlåse, oplægning af benklæder eller tilpasning af jakkesæt. Også i tilfælde med mere specielt materiale, så som skind, pels og lignende.

Se menupunktet prisliste for nærmere information om skrædderiets priser.

Butikker er velkomme til at kontakte os med henblik på et eventuelt samarbejde i forbindelse med tilpasning af beklædning til kunder. Butikker kan rette kontakt til os for at få en prisliste.

Hvis du ønsker at få tilrettet eller omsyet tøj, så kig ned i vores butik i Sønder Allé for et uforpligtende tilbud. Tidsbestilling er ikke nødvendig ved omforandringsopgaver, så kig endeligt ind i butikken. Dog anbefales det ved tilpasning af brude-, galla- og konfimationskjoler at bestille tid på 8615 0104, så vi kan sætte god tid af til Jer.

Tøj skal være nyvasket / renset inden indlevering til skrædderiet. Beskidt tøj modtages ikke. Helt nyt tøj behøves ikke være nyvasket / renset.